DVD Klanjec

 

+menu-

header image

Preminuo Binča, dugogodišnji član DVD-a Klanjec

 

Albin Šoban BINČA

Nakon duge i teške bolesti  i borbe za život u 67. godini života u srijedu 15 studenog preminuo je dugogodišnji član DVD-a Klanjec  Albin Šoban,  više poznat pod nadimkom Binča.  Rođen je 1951. u Dolu Klanječkom kraj Klanjca gdje je i živio sa svojom obitelji  u novoizgrađenoj obiteljskoj kući.  U DVD Klanjec  učlanio se 1972. odmah nakon punoljetnosti  i odsluženja vojnog roka. Obnašao  je u vatrogasnim organizacijama razne dužnosti. U DVD-u Klanjec bio je zapovjednik dva mandata, bio predsjednik nadzornog odbora, bio zapovjednik VZG Klanjec, član skupštine VKZŽ  te član i zapovjednik IDVD-a  Predionaca Klanjec.

Stekao je zvanje vatrogasni časnik I klase. Za svoj rad i vjernost  primio je i razna vatrogasna priznanja:   spomenicu za 40 godina vjernosti, odlikovan srebrnom vatrogasnom medaljom za zasluge, zlatnom vatrogasnom plamenicom i spomenicom vatrogasni veteran.

Posljednji ispraćaj je u subotu 18. studenog 2017. u 14 sati na gradskom groblju u Klanjcu.

Okupljanje vatrogasaca je na parkiralištu kod gradskog groblja u Dolu Klanječkom do 13,20 odakle se kreće do mrtvačnice, mjesta ispraćaja.

 

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *