DVD Klanjec

 

+menu-

header image

Održano 1. terensko natjecanje operativnih vatrogasaca"> Održano 1. terensko natjecanje operativnih vatrogasaca

Posted on 8 rujan, 2014 19:19 by admin

DSC_0212

U subotu 6. rujna 2014., po prohladnom i povremeno kišovitom vremenu, održano je 1. terensko natjecanje operativnih vatrogasaca “Klanjec 2014”. Loše vrijeme nije spriječilo 12 prijavljenih odjeljenja da izvrše svoje zadatke. Ipak su to sve operativni vatrogasci, spremni na rad u svim uvjetima.

Natjecanje je započelo postrojavanjem odjeljenja i intoniranjem državne i vatrogasne himne ispred vatrogasnog doma u Klanjcu. Pozdravne riječi sudionicima su uputili gradonačelnik Grada Klanjca gospodin Zlatko Brlek, predsjednik VZ KZŽ Ivica Glas i predsjednik DVD-a Klanjec Slavko Zamuda.

Nakon polaska odjeljenja ispred vatrogasnog doma, put ih je vodio kroz 7 pozicija raspoređenih po Klanjcu i okolici. Na svakoj poziciji pripremljen je jedan zadatak kojeg su odjeljenja morala izvršiti. Zadaci su bili slijedeći: poligon mladeži s postavljanjem C pruge i vezanjem vezova, vježba s čamcem, spašavanje ugrožene imovine i objekta unutarnjom navalom, rad sa prijenosnom pumpom uz dobavu vode iz otvorenog izvora, gašenje požara pjenom, traženje unesrećene osobe i simulacija gašenja šumskog požara.

Nakon uspješno izvršenih svih zadataka, najuspješnijima su se pokazali vatrogasci iz DVD-a Rakovec osvojivši prvo mjesto ispred DVD-a Čret i DVD-a Bukovlje. Pehare i zahvalnice najuspješnijima su podijelili predsjednik VZ KZŽ Ivica Glas i predsjednik DVD-a Klanjec Slavko Zamuda.

 

Rezultati:

zbirna lista

 

Kako je to izgledalo na terenu donosimo u nastavku.

Video PGD-a Zgornja Polskava

 

This entry was posted in Nekategorizirano. Bookmark the permalink.

 

Comments are closed.